Blog

Perníková chráněná dílna level 2020

Snažila jsem se tvářit, že jsem na to zapomněla, ale nejspíš jsem nebyla dostatečně přesvědčivá a než jsem se stihla rozkoukat, už matlali těsto.

Ve finále se ukázalo, že za ten rok, co uplynul od doby, kdy jsme tuhle kratochvíli provozovali naposledy, se dost změnilo.

Všechny zúčastněné osoby jsou totiž už natolik svéprávný, že mě k ničemu nepotřebovaly – sami míchali, váleli i vykrajovali a já jen hlídala troubu s plechama a hrnec se svařákem. Značka ideál!

Co se naopak nezměnilo vůbec, je estetická rovina.

Tam si držíme setrvalej standart a vlastně tak trochu doufám, že už to tak zůstane napořád, protože po tomhle chaosu na talíři by se mi určitě stejskalo.
Jen ty covdiový netopýry snad příští rok opakovat nebudem.

Ačkoli to vypadá ve svý podstatě dost nejedle, když nic jinýho není, poživatelný to kupodivu je a postupně mizej.
Teď ještě ty likéry a Ježíšek může dorazit, víc příprav v plánu nemám 😉

Odpovědět